Fa-ti timp sa traiesti!

Cand eram copil nu reuseam sa inteleg unde si de ce se grabesc oamenii. Incotro alearga cu atata determinare, uneori asociata cu furia si de cele mai multe ori cu un  rezultat diferit de cel scontat? 

Are tata o vorba la el: "grabeste-te incet". Dintotdeauna am folosit-o ironic, cu un zambet ghidus in coltul gurii, pentru ca acum ceva ani graba nu ma deranja...era acolo langa mine si ma alimenta in tot ceea ce faceam. Acum, ce credeti? E tot aici, langa mine, intr-o forma de zile mari, cred ca si-a atins propriul apogeu, as putea spune...

De cand faci ochi dimineata te grabesti. In drum spre job, tot cu graba in sange. La job te grabesti sa rezolvi problemele altora (pe ale tale le faci pe graba). Iei pranzul pe fuga. Te grabesti sa pleci de la job ca te asteapta acasa un pui de om care are nevoie cel mai mult de tine! Seara te pregatesti pentru ziua ce urmeaza ( plina de task-uri noi) tot in fuga evident. Rezumat: graba nu doar ca e tot in ceea ce faci, iti fura un drept fundamental: acela de a trai! 

Ca un apel la constientizare: fa-ti timp sa traiesti!  

Live, laugh and love! 


            Photo by Luis Villasmil on Unsplash 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Confesiunile unui copil bogat

O bucatica de copilarie si un dram de arta

Bucovina draga, de acum mai saraca...

CARTOFI AROMATIZATI

BISCUITI CU UNT SI STAFIDE

V-ati gandit vreodata cata putere are o imbratisare?

Iubirea de tata e bogatie adevarata

CROCHETE DE CASCAVAL

Gand, cu si despre bunici

SARATELE