FURSECURI CU MIERE

Ce poate fi mai placut papilelor gustative decat fursecurile cu miere? Dulci, pufoase si deosebit de aratoase, fursecurile cu miere se potrivesc perfect dimineata la mic dejun, ca gustare pentru cei mici, dar si pentru cei mari, deopotriva. Le recomand din toate punctele de vedere. Trebuie doar sa le gustati!

INGREDIENTE : 

  • 200 g unt
  • 300 g faina alba 
  • 200 g miere de albine
  • 4 oua 
  • stafide pentru decor


MOD DE PREPARARE:

Intr-un bol punem untul si il amestecam cu mixerul. Adaugam mierea si amestecam. Punem si cele 4 oua, amestecam din nou.


La final incorporam faina. Rezulta un aluat moale. Cu o lingura formam fursecurile direct in tava, lasand putin spatiu intre ele pentru ca vor creste. In mijloc, punem o stafida pentru decor. La fel de bine putem folosi migdale, nuci sau o bucatica de fruct, in functie de preferinte.


Coacem fursecurile la 180° timp de 10 minute. Le urmarim, cand se rumenesc pe margine sunt gata. 


Pofta buna! 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

De vorbă cu mine

Prieten delicat

De când urâtul a devenit noul frumos?

Confesiunile unui copil bogat

Bucovina draga, de acum mai saraca...

Cititul, hrana pentru suflet

CLAFOUTIS APERITIV

Gand, cu si despre bunici

SALATA DE NAUT SI AVOCADO

PIZZA FRAMANTATA