CHEC SARAT

Pentru ca ne place diversificarea, am pregatit astazi varianta de chec sarat. Un preparat gustos, pe placul inimii, as putea spune. Se face rapid si e foarte bun. Enjoy!


INGREDIENTE: 

  • 4 oua 
  • 150 ml lapte dulce
  • 50 ml ulei masline 
  • condimente: sare, piper, busuioc, maghiran
  • 300 g faina alba 
  • 1 plic praf de copt
  • 170 g muschi 
  • 200 g cascaval
  • 1/2 legatura patrunjel 


MOD DE PREPARARE:

Intr-un bol adaugam ouale, laptele, uleiul, condimentele si amestecam. Incorporam si faina amestecata in prealabil cu praful de copt, si mixam bine pentru a nu se forma cocoloase.


Peste aluat punem muschiul si cascavalul, taiate cubulete, si patrunjelul tocat marunt. Amestecam usor, pana sunt incorporate.
Punem hartie de copt intr-un vas. Eu am ales o forma rotunda. Turnam compozitia in vas.


Coacem checul la 180 ° timp de 40 min.


Pofta buna!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Confesiunile unui copil bogat

O bucatica de copilarie si un dram de arta

Bucovina draga, de acum mai saraca...

CARTOFI AROMATIZATI

BISCUITI CU UNT SI STAFIDE

V-ati gandit vreodata cata putere are o imbratisare?

Iubirea de tata e bogatie adevarata

CROCHETE DE CASCAVAL

Gand, cu si despre bunici

SARATELE