CHEC SARAT
Pentru ca ne place diversificarea, am pregatit astazi varianta de chec sarat. Un preparat gustos, pe placul inimii, as putea spune. Se face rapid si e foarte bun. Enjoy!
INGREDIENTE:
- 4 oua
- 150 ml lapte dulce
- 50 ml ulei masline
- condimente: sare, piper, busuioc, maghiran
- 300 g faina alba
- 1 plic praf de copt
- 170 g muschi
- 200 g cascaval
- 1/2 legatura patrunjel
Intr-un bol adaugam ouale, laptele, uleiul, condimentele si amestecam. Incorporam si faina amestecata in prealabil cu praful de copt, si mixam bine pentru a nu se forma cocoloase.
Peste aluat punem muschiul si cascavalul, taiate cubulete, si patrunjelul tocat marunt. Amestecam usor, pana sunt incorporate.
Punem hartie de copt intr-un vas. Eu am ales o forma rotunda. Turnam compozitia in vas.
Coacem checul la 180 ° timp de 40 min.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu