CHEC SARAT

Pentru ca ne place diversificarea, am pregatit astazi varianta de chec sarat. Un preparat gustos, pe placul inimii, as putea spune. Se face rapid si e foarte bun. Enjoy!


INGREDIENTE: 

  • 4 oua 
  • 150 ml lapte dulce
  • 50 ml ulei masline 
  • condimente: sare, piper, busuioc, maghiran
  • 300 g faina alba 
  • 1 plic praf de copt
  • 170 g muschi 
  • 200 g cascaval
  • 1/2 legatura patrunjel 


MOD DE PREPARARE:

Intr-un bol adaugam ouale, laptele, uleiul, condimentele si amestecam. Incorporam si faina amestecata in prealabil cu praful de copt, si mixam bine pentru a nu se forma cocoloase.


Peste aluat punem muschiul si cascavalul, taiate cubulete, si patrunjelul tocat marunt. Amestecam usor, pana sunt incorporate.
Punem hartie de copt intr-un vas. Eu am ales o forma rotunda. Turnam compozitia in vas.


Coacem checul la 180 ° timp de 40 min.


Pofta buna!

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Prieten delicat

Confesiunile unui copil bogat

Bucovina draga, de acum mai saraca...

BISCUITI CU UNT SI STAFIDE

SALATA DE NAUT SI AVOCADO

CLAFOUTIS APERITIV

Gand, cu si despre bunici

V-ati gandit vreodata cata putere are o imbratisare?

PRAJITURA CU PIERSICI

CARTOFI AROMATIZATI