CHIFTELUTE DE PUI
Astazi a fost ziua lor: chiftelute de pui. Desi facute la cuptor au iesit foarte fragede. Sunt multumita de rezultat.
INGREDIENTE:
Tocam carnea marunt. Eu am folosit blenderul pentru asta. Adaugam cartofii, dati in prealabil pe razatoarea mica si scursi de zeama. Apoi punem in compozitie si oul batut, impreuna cu mararul, patrunjelul, sare, piper si usturoiul tocat marunt. La final, adaugam o lingura de ulei de masline in compozitie pentru a obtine chiftelutele fragede. Formam chiftelutele si le punem intr-o tava pe hartie de copt. Dam la cuptor si lasam pana se rumenesc frumos.
Pofta buna!
INGREDIENTE:
- 1 piept pui / 2 pulpe pui
- 3 cartofi
- 1 ou
- 3 linguri patrunjel tocat
- 3 linguri marar tocat
- sare
- piper
- 4 catei usturoi
- 1 lingura ulei de masline
Tocam carnea marunt. Eu am folosit blenderul pentru asta. Adaugam cartofii, dati in prealabil pe razatoarea mica si scursi de zeama. Apoi punem in compozitie si oul batut, impreuna cu mararul, patrunjelul, sare, piper si usturoiul tocat marunt. La final, adaugam o lingura de ulei de masline in compozitie pentru a obtine chiftelutele fragede. Formam chiftelutele si le punem intr-o tava pe hartie de copt. Dam la cuptor si lasam pana se rumenesc frumos.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu