De ce iubim barbatii?

Cred ca am mai spus asta, si cu riscul de a ma repeta, o sustin iar si iar: iubirea face bine!!!

Femeia, asemeni unui copil, are nevoie de afectiune. Poti fi cel mai tare CEO, cea mai inteligenta cercetatoare, cea mai buna doctoresa, cea mai priceputa croitoreasa, ori cea mai devotata mamica; fara de iubire nu stralucesti. Iubirea completeaza fiinta. Iar cand iubirea vine de la omul tau drag, de la barbatul cu care ai decis sa pornesti la drum in viata, capeti instantaneu o forta de a trece peste orice si de a performa.

Si totusi, de ce iubim barbatii?

Simplu.
Pentru ca barbatii, prin felul lor de a fi - mai detasati decat noi femeile, ne arata ca ne putem bucura de viata si daca ne stresam mai putin - kilogramul ala in plus chiar nu conteaza!

Pentru ca barbatii spun lucrurilor pe nume, cu riscul de a o supara pe mamica, pe prietenul cel mai bun sau pe colegul de munca. Barbatia = sinceritate.

Pentru ca barbatii emana masculinitate. Asta e firescul lor ca indivizi, ma refer la cei care nu poarta blugi super skinny pentru ca asa o "cere" moda. Sa fim sinceri, unui barbat normal nici macar pe un crac nu ii intra o pereche de astfel de jeansi.

Pentru ca barbatii stiu sa aiba grija de familia lor in orice circumstanta. Familia uneste, da bucurie si binecuvantare.

Pentru ca barbatii stiu sa si gateasca. Nu ca ar face-o zilnic, dar atunci cand se apuca de gatit o fac cu meticulozitate si rezultatele depasesc asteptarile.

Pentru ca barbatii sunt curajosi.

Pentru ca isi iubesc copiii ca pe ochii din cap. Afectiunea paterna este esentiala in dezvoltarea copilului si nu poate fi inlocuita.

Pentru ca barbatii sunt mai simpli, nu au nevoie de ingrijiri sofisticate ca femeile, iar asta le permite sa se odihneasca mai mult, sa se distreze mai bine.

Pentru ca barbatii pot imbraca haina oricarui mester atunci cand se strica ceva prin casa si pot repara o priza sau pot monta o aplice pe perete fara a solicita ajutor suplimentar.

PENTRU CA BARBATII ISI IUBESC FEMEIA DE LANGA EI!

P.S. Iubiti-i si pretuiti-i!


Photo by Toa Heftiba on Unsplash 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Confesiunile unui copil bogat

O bucatica de copilarie si un dram de arta

Bucovina draga, de acum mai saraca...

BISCUITI CU UNT SI STAFIDE

CARTOFI AROMATIZATI

V-ati gandit vreodata cata putere are o imbratisare?

Iubirea de tata e bogatie adevarata

CROCHETE DE CASCAVAL

Gand, cu si despre bunici

SARATELE