RAFFAELLO DE CASA
Cine nu iubeste dulcele? O intrebare retorica, bineinteles! Imi place sa am la indemana un dulce de calitate, sanatos, ceea ce eu asociez cu un preparat facut in casa. O astfel de idee sta in propunerea urmatoare: raffaello de casa.
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Incepem prin a praji migdalele in tigaie. Apoi amestecam untul cu zaharul, pana cand acesta este complet incorporat.
Adaugam esenta de vanilie, dupa care laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos si amestecam bine.
Din amestecul rezultat incepem sa facem bomboane, in mijlocul carora punem cate o migdala, dupa care le dam prin restul de nuca de cocos ramas.
Le pastram la rece pana se intaresc si apoi servim.
INGREDIENTE:
- 200 g migdale crude
- 200 g zahar pudra
- 200 g lapte praf
- 200 g unt
- 200 g nuca de cocos
- esenta de vanilie
MOD DE PREPARARE:
Incepem prin a praji migdalele in tigaie. Apoi amestecam untul cu zaharul, pana cand acesta este complet incorporat.
Adaugam esenta de vanilie, dupa care laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos si amestecam bine.
Din amestecul rezultat incepem sa facem bomboane, in mijlocul carora punem cate o migdala, dupa care le dam prin restul de nuca de cocos ramas.
Le pastram la rece pana se intaresc si apoi servim.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu