RAFFAELLO DE CASA

Cine nu iubeste dulcele? O intrebare retorica, bineinteles! Imi place sa am la indemana un dulce de calitate, sanatos, ceea ce eu asociez cu un preparat facut in casa. O astfel de idee sta in propunerea urmatoare: raffaello de casa.



INGREDIENTE:
  • 200 g migdale crude
  • 200 g zahar pudra
  • 200 g lapte praf 
  • 200 g unt 
  • 200 g nuca de cocos 
  • esenta de vanilie

MOD DE PREPARARE:

Incepem prin a praji migdalele in tigaie. Apoi amestecam untul cu zaharul, pana cand acesta este complet incorporat.
Adaugam esenta de vanilie, dupa care laptele praf si jumatate din cantitatea de nuca de cocos si amestecam bine.
Din amestecul rezultat incepem sa facem bomboane, in mijlocul carora punem cate o migdala, dupa care le dam prin restul de nuca de cocos ramas.
Le pastram la rece pana se intaresc si apoi servim.

    Pofta buna! 


    Comentarii

    Postări populare de pe acest blog

    Confesiunile unui copil bogat

    O bucatica de copilarie si un dram de arta

    Bucovina draga, de acum mai saraca...

    BISCUITI CU UNT SI STAFIDE

    CARTOFI AROMATIZATI

    V-ati gandit vreodata cata putere are o imbratisare?

    Iubirea de tata e bogatie adevarata

    CROCHETE DE CASCAVAL

    Gand, cu si despre bunici

    SARATELE