Implinirea vine cu omul potrivit

Cel mai frumos sentiment pe care il poate percepe fiinta umana este acela de a iubi si  de a fi la rundu-ti iubit! Fara doar si poate, iubirea iti ofera senzatia de siguranta, apartenenta, gingasie, creste stima de sine, te face fericit si te implineste total!

Asa a lasat Dumnezeu: barbatul si femeia sa se uneasca. Nu cred ca exista legatura mai frumoasa. Din aceasta ecuatie reies o multitudine de realizari. Eu am ales sa scot in evidenta reversibilitatea in relatia de cuplu. Cu alte cuvinte: eu nu pot fara tine, tu nu poti fara mine. Si aici, nu ma refer la acea latura egoista a omului - dependenta de persoana de langa el-  ci, la puterea pe care iubirea o poate da persoanelor implicate.

Atunci cand iubesti isi face imediat aparitia si serotonina, hormonul fericirii, care isi pune imediat amprenta asupra starii tale de spirit, astfel ca, incontrolabil, dai ce e mai bun din tine, si asta pe toate planurile.

Treaba asta cu iubirea e magnifica atata timp cat nu provoaca durere. De aceea, cel mai important aspect, este, pe langa faptul ca iubesti, sa iubesti pe cine trebuie. Din fiecare experienta inveti cate ceva si cu siguranta persoana sortita apare atunci cand trebuie.

In oras poti iesi cu oricine, concediile le poti petrece cu oricine, la aniversarea prietenilor te poti afisa cu oricine, la film te poate insoti oricine, dar cel care merita iubirea si atentia ta e unul singur: cel care ti-a acordat afectiune cand aveai cea mai mare nevoie, cel care si-a dedicat timpul alintandu-te si spunandu-ti cat te vede el de frumoasa cand tu treceai prin cea mai urata raceala din viata ta, cel care a ales sa alerge dimineata devreme cu tine pe stadion, desi venea acasa la 5 a.m. dupa o tura de noapte, cel care adora sa-ti vada zambetul pe buze si de ziua ta te duce sa dati drumu la lampioane asa cum ti-ai dorit, cel care te sustine neconditionat si te indruma sa iei cele mai bune decizii, cel care iti da si tie din pofta lui de viata, cel care are si el zile proaste, cel care te-a ales si pe care l-ai ales pentru o viata intreaga!!!

Doar in momentul in care ai gasit iubirea adevarata se stabileste un echilibru in existenta ta, simti cum viata iti surade, iar el e acolo langa tine!

25.03.2012

25.03.2012

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Confesiunile unui copil bogat

O bucatica de copilarie si un dram de arta

Bucovina draga, de acum mai saraca...

BISCUITI CU UNT SI STAFIDE

CARTOFI AROMATIZATI

V-ati gandit vreodata cata putere are o imbratisare?

Iubirea de tata e bogatie adevarata

CROCHETE DE CASCAVAL

Gand, cu si despre bunici

SARATELE