HUMMUS
Un preparat absolut delicios, care se bucura de un real succes de fiecare data. Sanatos, rapid de facut si gustos, recomand hummus-ul, fie ca starter, fie ca fel principal. Imi place foarte mult sa il consum impreuna cu masline.
INGREDIENTE:
MOD DE PREPARARE:
Am lasat nautul la hidratat peste noapte in apa. Fierbem nautul aproximativ 40 minute. Dupa ce s-a racit, intr-un bol mai adanc, zdrobim nautul impreuna cu usturoiul, folosind mixerul vertical. Adaugam, pe rand, pasta de susan, uleiul de masline, zeama de lamaie si un praf de sare. Amestecam continutul dupa fiecare ingredient.
Daca obtinem o compozitie prea tare, mai adaugam o lingura de apa. La final ornam cu boia de ardei dulce.
Pofta buna!
INGREDIENTE:
- 250 g naut
- 3 linguri tahini (pasta de susan)
- 4 catei de usturoi (mai mari)
- 5 linguri de ulei de masline
- 1 lamaie (folosim doar zeama)
- sare dupa gust
- boia de ardei dulce
MOD DE PREPARARE:
Am lasat nautul la hidratat peste noapte in apa. Fierbem nautul aproximativ 40 minute. Dupa ce s-a racit, intr-un bol mai adanc, zdrobim nautul impreuna cu usturoiul, folosind mixerul vertical. Adaugam, pe rand, pasta de susan, uleiul de masline, zeama de lamaie si un praf de sare. Amestecam continutul dupa fiecare ingredient.
Daca obtinem o compozitie prea tare, mai adaugam o lingura de apa. La final ornam cu boia de ardei dulce.
Pofta buna!
Comentarii
Trimiteți un comentariu