Cititul, hrana pentru suflet

O data cu trecerea timpului devenim mai valorosi. Ca vinul vechi. Cu cat este mai vechi, cu atat devine mai bun. Clepsidra vietii ne ofera mai mult decat ne ia, astfel ca printre toate experientele avute in ultimii ani consider un castig personal redescoperitul cititului.

Nu ca l-as fi uitat vreodata, dar, pe langa muntii de beletristica ce erau obligatorii de parcurs in liceu (eu studiind matematica-informatica pana in coaja ei), si editiile stufoase de finante - contabilitate- fiscalitate- management-analiza economica financiara din viata mea de student responsabil, am gustat din cititul pentru sufletul meu.

Cititul ajuta creierul sa se dezvolte armonios si il intretine. Nu il lasam sa "mucigaiasca" ci il punem la treaba. Simplu, nu? Pe langa asta, cititul ne scapa de stres, atat de prezent in vietile noastre, devine o hrana pentru suflet si asigura o dezvoltare permanenta cititorului.

Bibliografie este, slava cerului, trebuie doar sa acordam putin timp si acestei activitati, care este atat de frumoasa si utila propriei persoane. Indiferent ca-ti plac romanele, SF-urile, lecturile de parenting, cartile de dezvoltare personala, iesi din rutina zilnica si ofera-ti bucuria de a citi. Merita fiecare pagina asimilata!


                         Colectie proprie.







Comentarii

Trimiteți un comentariu

Postări populare de pe acest blog

Confesiunile unui copil bogat

Bucovina draga, de acum mai saraca...

BISCUITI CU UNT SI STAFIDE

CARTOFI AROMATIZATI

V-ati gandit vreodata cata putere are o imbratisare?

SARATELE

Iubirea de tata e bogatie adevarata

Gand, cu si despre bunici

BISCUITI CU NUCA

MINI CLATITE CU IAURT SI CAPSUNI